søndag 23. oktober 2011

Verdifull bruk av tid i studiet!

Tusen takk for alle hyggelige meldinger og konstruktive kommentarer og spørsmål til bloggen min! Jeg føler personlig at verdien av mine innlegg  mangedobles  ved å få respons på denne måten.  Å gi respons er også artig og lærerikt.  Man tvinges med dette til  å holde fokus på teori samtidig som man får fletta det inn i det praktiske. 
I dag var planen å lese teori fra 10 til 12.  Planene er gode å ha, selv om de stadig blir justert. Å lese og skrive bloggkommentarer tar tid! Jeg har enda ikke lest mer enn tre sider litteratur i dag, men føler likevel at jeg har brukt tida godt. Nå har jeg fått både tips om filmer og litteratur ang IKT som jeg skal bruke et par timer på senere i dag.  Lykke til videre alle sammen, og ha en god søndag :)

4 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig og optimistisk stemningsrapport, Kristin! Ser fram til flere meldinger - kanskje når du har fått litt mer tid til litteraturen?

  SvarSlett
 2. Hva skal man si, Kristin! TID er et utrolig knapt gode. Jeg er helt enig med deg i at planer er gode å ha, men ikke alltid like lette å gjennomføre. Selv bruker jeg største parten av en studiedag på å lese og kommentere andres blogginnlegg, men det er god lesing. Jeg får alltid lyst til å lese mer av den litteraturen de andre henviser til.

  SvarSlett
 3. Kjenner meg igjen i det Nils Petter sier. Oppstarten av mine bolker med studier er også å lese andres blogger, og da går det fort en time... eller to :)

  Lykke til videre i lesinga.

  SvarSlett
 4. Enig i at verdien mangedobles ved andres innlegg. Har aldri jobbet på denne måten før og må si at det frister tiil gjentakelse. Dette takket mine medstudenter.

  SvarSlett